FOTO Intervenție contra cronometru a pompierilor ialomițeni pentru salvarea unui cățel

Intervenție contra cronometru a pompierilor militari pentru salvarea unui cățel. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați în dimineața zilei de marți, 27 iulie, prin apel 112,  să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-o fântână din localitatea Borănești.

Aceștia s-au deplasat rapid cu o autospecială încadrată de patru subofițeri la locul indicat prin apel, reușind să scoată la suprafață  micuțul patruped, viu și nevătămat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*