FOTO Incendiu într-un minimarket din localitatea Movilița. Nicio persoană nu a fost rănită, dar magazinul a fost grav afectat

Incendiu într-un minimarket din localitatea Movilița. FOTO ISU Ialomița

Militarii Detașamentului de Pompieri Urziceni, au intervenit, duminică, 17 ianuarie, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un minimarket din localitatea Movilița. De asemenea, în sprijinul militarilor au fost alertați și membrii serviciului voluntar pentru situații de urgență din orașul Fierbinți-Târg.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul magazinului. Pompierii au localizat incendiul rapid și au limitat propagarea incendiului la clădirile vecine. Intervenția a durat aproximativ trei ore”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

În urma incendiului, au ars aproximativ 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn învelit cu plăci bituminoase, aproximativ 30 de metri pătrați astereală din scândură. S-au deteriorat aproximativ 50 metri pătrați tavan din rigips și mobilierul din magazin.

Salvatorii au evacuat cu operativitate din interiorul magazinului marfa, lăzile frigorifice și trei butelii aragaz. Din fericire nu au existat victime.

Pompierii au salvat din furia flăcărilor un restaurant, cu anexele acestuia, camera centralei termice și o frizerie, toate aceste construcții fiind în imediata vecinătate a magazinului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, datorat unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*