Razie de amploare a polițiștilor în Urziceni. Valoarea amenzilor aplicate este de aproape 35.0000 de lei

Acțiune a polițiștilor ialomițeni. FOTO IPJ Ialomița cu rol ilustrativ

Acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale și constatată o infracțiune în flagrant, privind punerea în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie, pe raza municipiului Urziceni, în intervalul orar 12.00 – 14.00, au fost angrenate 40 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pe linie de verificare a legalității transportului de mărfuri, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.

Au fost verificate 221 de autovehicule și legitimate peste 330 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 34.730 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 32 de societăți comerciale de pe raza municipiului Urziceni, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț. În urma verificărilor, la un operator economic au fost identificate în stocul de marfă și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, ce aveau o valoare totală de vânzare de 1.060 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*