FOTO În doar două ore jandarmii ialomițeni au aplicat, un număr de 7 sancțiuni contravenționale în Țăndărei, în valoare de peste 70.000 de lei

Jandarmii au verificat respectarea Ordonanțelor Militare. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni au acționat în cursul zilei de 3 aprilie pe raza orașului Țăndărei pentru combaterea nerespectării Ordonanțelor militare în vigoare. Astfel au fost aplicate 12 sancțiuni în valoare de 70.650 lei conform Ordonanței de Urgență nr. 1/1999.

De asemenea, patrula de jandarmi independentă de pe raza orașului a verificat peste 100 de persoane, asupra cărora a fost dispusă măsura izolării la domiciliu.

Până la acest moment, efectivele Jandarmeriei Ialomița a executat un număr de 4 însoțiri ale convoaielor cu persoane asupra cărora li s-a dispus măsura carantinării, până la limitele de județ și o însoțire a unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, și astfel a fost transportată la centrul de carantină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*