FOTO Doi răniți în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2A, în localitatea ialomițeană Ciochina

Accident rutier pe DN2A, în localitatea Ciochina. FOTO ISU Ialomița
Accident rutier pe DN2A, în localitatea Ciochina. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, la un accident rutier produs pe DN 2A, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

„La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

În urma accidentului, șoferii celor două autovehicule, cu vârstele de aproximativ 46 de ani și 53 de ani, au fost răniți ușor.

„Victimelor, conștiente și neîncarcerate, le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajele de la locul intervenției. După examinare, acestea au refuzat transportul la spital”, au mai transmis sursele citate.

Militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*