FOTO Ceremonie organizată în Fetești cu ocazia Zilei Aviației Române

Ceremonie organizată în Fetești cu ocazia Zilei Aviației Române

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene este sărbătorită, în fiecare an, la 20 iulie, când este prăznuit Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al piloților.

Cu acest prilej, la Monumentul Aviației din Fetești a avut loc o ceremonie restrânsă în memoria eroilor aviatori, la care au participat reprezentanți ai Bazei 86 Aeriene Borcea, ai Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere ( ANCMRR) și reprezentanți ai Primăriei Municipiului Fetești.

De asemenea, a fost conferită Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene unui număr de patru cadre militare în rezervă.

„La mulți ani personalului activ și în rezervă de la Baza 86 Aeriană Borcea și multă sănătate, alături de familii și apropiați!”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*