FOTO Bărbat rănit după ce, în urma unui accident rutier petrecut lângă Țăndărei, autoturismul i-a luat foc

Accident rutier petrecut lângă Țăndărei. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu rănirea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.00, pe DN 2, în apropierea orașului Țăndărei.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 60 de ani conducea un autoturism pe DN 2, ar fi părăsit partea carosabilă într-o lizieră de pe marginea drumului, autoturismul luând foc. În urma accidentului bărbatul a fost rănit și transportat la spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul alcoolscop a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*