FOTO Au fost recepționate lucrările de modernizare pe un tronson de 15 km al DJ 203F

Au fost recepționate lucrările de modernizare ale DJ 203F. FOTO CJ Ialomița

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a participat marți, 18 ianuarie, la recepția lucrărilor de modernizare realizate pe o porțiune de aproximativ 15 kilometri din DJ 203F. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 21.964.635 lei.

„Astăzi am participat la recepția lucrărilor de modernizare a drumului județean 203F, tronsonul II, care deservește localitățile Grivița – Smirna – Iazu – Scânteia – Valea Ciorii, pe o distanță de aproximativ 15 km”, a anunțat Marian Pavel pe pagina sa de Facebook.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Ialomița, valoarea lucrărilor se ridică la suma de 21.964.635 lei.

El a mai precizat că de la începutul anului trecut și până în prezent au fost executate și recepționate lucrări de modernizare pe drumurile județene DJ 302 și DJ 203F, însumând aproximativ 80 de kilometri de drumuri județene, cu o valoare totală a investiției de 155 de milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*