FOTO Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza municipiului Slobozia

Acțiuni zilnice pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale și confiscate 200 de kilograme de fier vechi precum și bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de vineri, 12 februarie, pe raza municipiului Slobozia în intervalul orar 15.00 – 18.00 au fost angrenate 75 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița precum și jandarmi ialomițeni. În cadrul acțiunii polițiștii au desfășurat activități pe linie de verificare a legalității transportului de mărfuri, precum și pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.

Au fost verificate 273 de autovehicule și legitimate peste 350 de persoane. Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 30.175 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație.

În urma controalelor, un agent economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei în conformitate cu OUG 28/1999, precum și măsura complementară a confiscării sumei de 994 de lei provenită din vânzări și neînregistrata pe casa de marcat.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 28 de produse susceptibile a fi contrafăcute, fiind întocmit și un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, în cadrul unui filtru rutier, polițiștii au întocmit un dosar penal după ce au depistat un șofer ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, având dreptul de a conduce cu restricții-suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*