FOTO Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni în Slobozia: valoarea sancțiunilor a depășit 8.500 de lei

Acțiune de amploare a polițiștilor în Slobozia: FOTO IPJ Ialomița

Peste 650 de persoane legitimate, 333 de autoturisme controlate, 28 de sancțiuni contravenționale aplicate și 2980 de kilograme de legume ridicate de polițiști. Este bilanțul unei acțiuni de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Potrivit IPJ Ialomița, joi, 13 august, în intervalul orar 15.00 – 18.00, 52 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, opt jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, precum și șapte polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Slobozia.

În cadrul acțiunii au fost controlate în trafic 333 de autovehicule și legitimate 656 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.500 de lei, fiind reținute patru permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Cu ocazia efectuării unui filtru rutier pe DN 2A/E 60, la ieșire din municipiului Slobozia către Urziceni, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat care transporta fără documente de proveniență, cantitatea de 2.980 de kilograme de roșii, în valoare de 2.384 de lei, produsele alimentare perisabile fiind confiscate.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creșterea gradului de siguranță și protecție pentru cetățeni, prevenirea și combaterea infracționalității precum și asigurarea unui climat de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*