Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs în localitatea Glodeanu Sărat

Trei persoane au ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident produs în localitatea Glodeanu Sărat.

Potrivit ISU Ialomița, în această după-amiază, în jurul orei 17.00, trei echipaje de salvatori de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD,la un accident rutier produs în localitatea Glodeanu Sărat, în care au fost implicate 2 autoturisme și 8 persoane (7 adulți și un minor în vârsta de aproximativ 13 ani). În sprijin au intervenit și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Buzău.

Toate persoanele au fost monitorizate de personalul medical la locul evenimentului, ulterior 3 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Buzău, iar celelalte 5 persoane nu au necesitat îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*