Consiliul Județean Ialomița sprijină excelența în educație

Consiliul Județean Ialomița sprijină excelența în educație. FOTO: CJ Ialomița

Aproape 500 de elevi, precum și 175 de cadre didactice, din 28 de unități de învățământ preuniversitar de stat de pe raza județului Ialomița, vor primi premii de excelență din partea Consiliului Județean Ialomița.

Miercuri, 23 noiembrie, în Foaierul Sălii „Europa” s-a desfășurat Ceremonia de semnare a contractelor de finanțare cu privire la granturile acordate unităților de învățământ pentru olimpicii ialomițeni și cadrelor didactice îndrumătoare, pentru anul școlar 2021-2022.

Valoarea totală a granturilor oferite de către Consiliul Județean Ialomița este de 218.700 de lei  pentru 490 de elevi premiați  și 175 de profesori îndrumători, din 28 de unități de învățământ.

În  semn de recunoaștere a meritelor deosebite pentru performanțele obținute la etapa județeană a olimpiadelor în anul școlar 2021 – 2022, conducerea Consiliului Județean Ialomița a transmis felicitări atât elevilor olimpici, cât și cadrelor didactice îndrumătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*