FOTO Accident rutier mortal, produs între Slobozia Nouă și Iazu

Un mort și doi răniți într-un accident rutier petrecut între Slobozia Nouă și Iazu. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a murit în seara zilei de luni, 27 decembrie, într-un accident rutier produs între Slobozia Nouă și Iazu, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției au fost alocate trei echipaje din cadrul  Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit și trei echipaje ale SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime încarcerate, ocupanții autoturismului. Salvatorii au extras cele trei victime, două dintre ele fiind preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Din nefericire șoferul a fost declarat decedat de către echipajul SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Conform polițiștilor, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, era din municipiul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*