Finanțiștii ialomițeni au colectat peste 750 de milioane de lei în primele opt luni ale anului

Sigla ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în perioada ianuarie – august 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 751,28 milioane de lei.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 254,92 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 343,76 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 9,46 milioane lei;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 143,14 milioane lei.

Potrivit AJFP Ialomița, în primele opt luni ale anului 2021 au fost colectate cu 161,85 milioane de lei mai mult decât s-au colectat cu aceeași perioada a anului 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*