Finanțiștii ialomițeni au colectat în luna decembrie 2023, suma de 108,01 milioane lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna decembrie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului, în sumă totală de 108,01 milioane lei, cu 17,77 milioane lei mai mult decât în aceeași perioada a anului 2022.
Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:
– bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 35,41 milioane lei, cu 6,31 milioane lei mai mult decât în luna decembrie 2022;
– la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 49,43 milioane lei, cu 6,49 milioane lei mai mult decât în perioada de referință a anului trecut;
– la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 1,38 milioane lei, cu 159,64 mii lei mai mult ca în ultima luna a anului precedent;
– la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 21,79 milioane lei, cu 4,82 milioane lei mai mult decât în luna decembrie a anului trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*