Feteștiul, Urziceniul și Țăndărei se asociază pentru a finanța în comun spitalele din subordine în lupta contra coronavirusului COVID – 19

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Judeţean Ialomița ține marți, 17 martie o ședință de îndată pentru a supune la vot două proiecte de hotărâri foarte importante în situația actuală.

Pe proiectul ordinii de zi sunt următoarele proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Judeţului Ialomiţa cu Municipiul Fetești, Municipiul Urziceni și Orașul Țăndărei în vederea finanţării în comun a dotării spitalelor din subordinea consiliilor locale cu echipamente medicale necesare creșterii capacității de intervenție în prevenirea și combaterea infecției cu noul Coronavirus “COVID – 19”;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Ialomița, pe anul 2020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*