Femeie cercetată penal după ce a înșelat o vânzătoare din Slobozia, Ialomița

Polițiștii au răspuns solicitării. FOTO Poliția Română

Polițiștii ialomițeni au identificat o femeie din Ograda, bănuită de o faptă de înșelăciune la un magazin alimentar de pe raza municipiului Slobozia. Ar fi înșelat o vânzătoare căreia i-a luat și banii plătiți pentru produse, precum și bancnotele oferite ca rest.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați, miercuri, prin apel 112, de o vânzătoare a unui magazin de pe raza municipiului Slobozia, despre faptul că a fost înșelată de o clientă. Vânzătoarea le-a declarat polițiștilor că în magazin a intrat o femeie care ar fi plătit pentru două produse alimentare suma de 100 de lei. În timp ce vânzătoarea a scos din sertar restul, suma de 80 de lei, și a lăsat banii tot pe tejghea, clienta ar fi luat toți banii, părăsind unitatea comercială.

În urma vizionării camerelor de supraveghere video precum și a semnalmentelor declarate, polițiștii au identificat în scurt timp persoana în cauză, o femeie de 42 de ani din comuna Ograda, care și-a recunoscut fapta.

Suma de 100 lei a fost restituită societății comerciale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*