Explozie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. O singură persoană a fost rănită ușor

Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

O explozie a avut loc în cursul dimineții de joi, 14 aprilie, în incinta Spitalului Județean de Urgență Slobozia, incidentul soldându-se cu o singură persoană rănită ușor și fără pagube materiale importante.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, deflagrația a avut loc la etajul opt al clădirii și a fost generată de intervenția la instalația de oxigen a unui salon, în contextul lucrărilor de reabilitare, renovare și modernizare ale spitalului.

„Incidentul nu a fost urmat de incendiu sau daune materiale. Singura persoană afectată este lucrătorul firmei executante care prezintă leziuni ușoare, a refuzat internarea și, cu toate acestea, va fi reținut timp de 24 de ore pentru supraveghere”, au precizat sursele citate.

Autoritățile competente au fost alertate pentru a cerceta cauza acestui eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*