Episcopia Sloboziei și Călărașilor îi susține și îi ajută pe elevii claselor terminale cu tablete care să îi ajute la cursuri

Tablete gratuite pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a. FOTO Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor este alături de tinerii din clasele a VIII-a și a XII-a, care vor susține probele Evaluării Naționale 2020 și ale examenului de bacalaureat, prin proiectul Continuăm pregătirea, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

În cadrul proiectului, au fost identificate cazurile prioritare, fiind acordate 86 de tablete până în momentul de față, prin implicarea preoților și a diferiților sponsori sau Consilii Locale.

De asemenea, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor este organizată o colectă, la nivelul parohiilor și al protopopiatelor, de dispozitive electronice funcționale (smartphone-uri și tablete), care să fie utilizate de elevii identificați, în număr de 352.

Asigurarea unei conexiuni la internet este, de asemenea, prioritară cel puțin până în momentul în care se vor desfășura probele Evaluării Naționale 2020 și ale examenului de bacalaureat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*