17 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Ialomița

17 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Ialomița

Consilierii județeni din Ialomița s-au reunit, vineri, 07 august, într-o ședință extraordinară, condusă de președintele Victor Moraru. Pe ordinea de zi s-au regăsit 17 proiecte de hotărâre ce privesc trei domenii cheie: sănătatea, infrastructura rutieră și energia.

În timpul ședinței, au fost adoptate patru hotărâri ce constituie continuarea muncii pentru realizarea a două obiective de investiții din domeniul sănătății, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, anume: „Modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia”, respectiv „Construirea Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia”.

Privitor la domeniul infrastructurii rutiere, au fost aprobate completările notelor conceptuale aferente următoarelor obiective de investiții: „Modernizarea și reabilitarea DJ 212: Limită județ Brăila – Luciu – Mihail Kogălniceanu – intersecție DN 2A, intersecție DJ 201 Lăcusteni – Platonești – Movila – Fetești”, respectiv „Modernizarea DJ213A: Limită județ Călărași – intersecție cu DJ201 (Mărculești), intersecție cu DN2A ( Bucu) – Scânteia – intersecție cu DN21”. Toate proiectele amintite țintesc finanțări din exercițiul financiar 2021-2027.

Nu în ultimul rând, au fost adoptate 10 hotărâri având ca obiect aprobarea unor proiecte de creștere a eficienței energetice, precum și revizuirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici, acestea făcând parte din „Strategia în domeniul eficienței energetice a județului Ialomița pentru perioada 2016-2020”. Clădirile vizate de această dată sunt: clădirea Centrului Cultural Ionel Perlea; sediul Muzeului Județean; clădirea administrativă din strada Răzoare nr.3; clădirea Comandamentului – Pavilion A (Centrul Militar Județean); Școala Profesională Specială „Ion Teodorescu” Slobozia. Proiectele vor fi depuse în vederea obținerii de fonduri europene prin Programul Operațional Regional, din perioada de programare 2021-2027.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*