Bărbat arestat preventiv pentru ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice

Un bărbat de 35 de ani, din Amara, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru refuz de recoltare a probelor biologice. Pentru că a devenit violent și a amenințat polițiștii el a fost ulterior arestat preventiv pentru ultraj.

Potrivit IPJ Ialomița, bărbatul în cauză a fost depistat, duminică, de un echipaj din cadrul Poliției Orașului Amara pe raza localității de domiciliu, existând suspiciuni că ar fi condus un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. El a refuzat testarea alcoolscop, iar când i s-a adus la cunoștință de către polițiști că va fi condus la sediul poliției, a devenit violent și a amenințat polițiștii aflați în patrulă.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Totodată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, se efectuează cercetări față de bărbatul de 35 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Astfel, în cursul zilei de luni, 26 octombrie, acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și „ultraj”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*