Emoții în cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni: trei salvatori s-au retras din activitate

Trei salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni s-au retras din activitate. FOTO ISU Ialomița

Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Ialomița, trei salvatori, plt. adj. șef Gheorghe Surdu, plt. adj. șef Mihail Ene și plt. adj. Marian Dumitru, din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate.

„Pentru ei, rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Noi, le mulțumim pentru sprijinul necondiționat și le dorim să fie sănătoși în noua etapă din viața lor. Să vă bucurați în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere militare, în sprijinul comunității!”, le-au transmis celor trei colegii din cadrul ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*