Ehu, noul câine de serviciu al Jandarmeriei Ialomița

Ehu, noul câine de serviciu al Jandarmeriei Ialomița. FOTO IJJ Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița este noua casă a lui Ehu, patrupedul din rasa Malinois Ciobănesc Belgian, în vârstă de cinci luni, născut la Centrul Chinologic din Sibiu.

Fiind o rasă cunoscută pentru loialitate, inteligență și agilitate, a fost repede îndrăgit de noii săi colegi, dar în special de către plt.adj. Adrian Pâșlan, care va deveni de acum partenerul său de echipă. Cei doi vor porni împreună într-o misiune îndelungată bazată pe loialitate și încredere reciprocă.

După perioada de acomodare, Ehu se va întoarce la Centrul Chinologic din Sibiu, împreună cu noul său prieten și partener, pentru a dobândi competențele necesare desfășurării activităților specifice de ordine publică unde, de-a lungul timpului, câinii de serviciu și-au demonstrat eficiența în executarea cu succes a misiunilor din competența Jandarmeriei Române, fiind considerați parteneri de nădejde.

Astfel, cel mai tânăr membru patruped al unității se va pregăti să îl înlocuiască și să umple golul lăsat de predecesorul său recent retras din misiune, Ped.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*