Consiliul Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a avut o ședință de lucru prin videoconferință

Ședință prin videoconferință a permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

În contextul riscului de răspândire a virusului Coronavirus (COVID-19), la Nivelul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, a avut loc prima ședință de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial în sistem videoconferință.

Astfel, miercuri, 18 martie, membrii Permanenței Consiliului Eparhial s-au întâlnit în ședință de lucru prin intermediul unui platforme de videoconferințe (platforma online Zoom).

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial s-a desfășurat sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal neclerical în cadrul Eparhiei Sloboziei și Călărașilor.

Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale și mănăstirilor din cadrul Eparhiei.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

S-a luat act de adresa Cancelariei Sfântului Sinod în legătură cu modificarea Planurilor – cadru pentru învățământul primar, gimnazial și liceal, în contextul publicării Legii nr. 221/18 noiembrie 2019, pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011.

Este posibil ca în perioada ce urmează ședințele de lucru ale Permanenței Consiliului Eparhial să se desfășoare tot sub această formă pentru a nu se crea blocaje în activitatea curentă a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*