După ce a provocat un accident rutier, o șoferiță a fugit din spital pentru a nu-i fi prelevate probe biologice

O șoferiță a fugit din spital pentru a nu-i fi prelevate probe biologice. FOTO IPJ Ialomița

O femeie de 37 de ani din comuna Gura Ialomiței este cercetată penal pentru că, la scurt timp după ce a provocat un accident rutier în care a fost rănită ușor, a fugit din spital pentru a nu-i fi prelevate probe biologice.

Astfel, potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul a avut loc în municipiul Slobozia, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Gura Ialomiței, care conducea un autoturism pe strada Tipografiei din municipiul Slobozia, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 36 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței de 37 de ani, ce a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a părăsit unitatea medicală fără aviz, sustrăgându-se de la prelevarea de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*