Dragoș Soare, primarul ales al municipiului Slobozia, va fi învestit, sâmbătă, în funcție. La ceremonie și-a anunțat prezența și premierul Ludovic Orban

Dragoș Soare va fi învestit, sâmbătă, în funcția de primar al municipiului Slobozia

Primarul ales al municipiului Slobozia, Dragoș Soare, va depune, sâmbătă, jurământul de învestitură în funcție, ceremonie la care și-a anunțat prezența și premierul României, Ludovic Orban.

În conformitate cu Ordinul Prefectului Județului Ialomița nr. 552 din 29.10. 2020, se convoacă consilierii locali declarați aleși pentru ceremonia de constituire a Consiliului Local Slobozia, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 14.00., în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură.

Potrivit Codului Administrativ, primarul ales al Municipiului Slobozia, Dragoș Soare, va depune jurământul alături de cei 20 de consilieri validați de Tribunalul Ialomița, în prezența prim- ministrului României, Ludovic Orban, și a Toniței Manea, prefect al județului Ialomița.

„Mai este foarte puțin până la momentul în care voi putea începe mandatul de primar pe care mi l-ați încredințat dumneavoastră la alegerile din 27 septembrie, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc mâine, 31 octombrie. Pentru că problemele Sloboziei sunt deosebit de serioase, am avut săptămâna aceasta o serie de întâlniri informale cu câțiva dintre directorii și șefii de compartimente din primărie, pentru a începe să așez pe făgașul pe care mi-l doresc eu rezolvarea problemelor cu care se confruntă orașul nostru. Am discutat despre problema iluminatului public, despre câteva din problemele cu care se confruntă orașul și pe care le gestionează DADP, despre măsurile ce se impun a fi luate de către Primărie pentru o bună gestionare a răspândirii pandemiei COVID-19, despre stadiul și oportunitatea proiectelor cu finanțare europeană aflate în derulare și multe altele.

Sunt și situații pentru care sunt mulțumit de măsurile luate și de buna colaborare, dar îmi devine foarte clar de ce Slobozia a stat pe loc 30 de ani.

V-am promis că voi fi transparent în activitatea mea și că voi restabili ordinea firească a lucrurilor în Slobozia, așezând locuitorii și interesul lor în mijlocul preocupărilor administrației publice locale. Așa voi face.

Săptămâna aceasta mi-am format o părere despre cât de gravă este situația. Nu este o scuză, nu sunt omul care se dă înapoi de la nimic. Știam că greul real va începe după câștigarea alegerilor. În săptămânile următoare vă voi împărtăși starea de fapt pe care am găsit-o în Primăria Slobozia, împreună cu măsurile pe care le voi dispune.

Începem împreună un drum dificil, dar absolut necesar pentru a conduce Slobozia pe parcursul european pe care îl merită”, a precizat primarul Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.

Ceremonia de sâmbătă se va desfășura în cadru festiv, dar cu participare restrânsă din cauza situației epidemiologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*