Avertizare meteorologică de Cod Roșu de vreme rea – vânt puternic și zăpadă viscolită

Județul Ialomița este sub Cod Roșu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică Cod Roșu, valabilă în intervalul 5 februarie ora 22:00 și până pe 6 februarie ,ora 08.00.

După ce inițial a fost emis Cod Galben de ninsori și viscol pentru juețul Ialomița, meteorologii au fost nevoiți din cauza evoluției vremii să emită noi coduri – inițial Portocaliu, iar mai apoi Roșu

În acest interval se pot manifesta intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85 – 90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*