EXCLUSIV ILnews TV: Dragoș Soare face bilanțul primului mandat la Primăria Municipiului Slobozia

Dragoș Soare, primarul din Slobozia. FOTO Mitică Raftu

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Cu acest prilej, Dragoș Soare a făcut bilanțul primului mandat la Primăria Slobozia și a fost confruntat cu principalele promisiuni pe care le-a făcut în campania electorală din 2020 și câte dintre acestea au fost îndeplinite.

Astfel, printre promisiunile făcute în urmă cu patru ani au fost realizarea de sisteme de filtrare a apei pentru școli și grădinițe, înființarea unui serviciu propriu de salubritate, plantarea a 10.000 de arbori și aducerea unor stații de monitorizare a calității aerului în șase zone ale municipiului.

Dragoș Soare a mai spus cum încurajează Primăria mobilitatea urbană nepoluantă și când vor beneficia oamenii de apă bună și de prețuri corecte.

De asemenea, Dragoș Soare a vorbit și despre cum colaborează cu Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița.

În final, Dragoș Soare a anunțat dacă mai candidează pentru un nou mandat la Primăria Slobozia.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*