Două persoane rănite, într-un grav accident rutier petrecut între localitățile ialomițene Grivița și Miloșești

Grav accident rutier petrecut între localitățile ialomițene Grivița și Miloșești. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 10 mai, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut, între două autoturisme, pe drumul ce leagă localitățile Grivița și Miloșești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției au fost alocate imediat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

„În urma impactului au rezultat două victime conștiente și cooperante, însă una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale. Victima, un tânăr cu vârsta de aproximativ 22 de ani, a fost stabilizată la locul solicitării, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București”, au precizat sursele citate.

Cea de-a doua persoană rănită, o femeie cu vârsta de aproximativ 37 de ani, a  primit primul ajutor medical de urgență, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*