Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs între localitățile Orezu și Rași

Două persoane rănite, într-un accident produs între localitățile Orezu și Rași. FOTO ISU Ialomița

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident de circulație produs pe DJ 201 B, între localitățile ialomițene Orezu și Rași.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat de 66 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 201 B din direcția Ciochina către Lehliu Gară, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul care se deplasa în fața sa, condus de un alt bărbat, de 28 de ani, din Căzănești, intrând în impact cu acesta.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din primul autoturism, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și patru echipaje ale SAJ Ialomița.

„Victimele au fost monitorizate și li s-a acordat primul ajutor medical de echipajele sosite la locul intervenției. După evaluare, doi bărbați cu vârstele de aproximativ 41 de ani și 50 de ani, prezentând leziuni minore au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri suplimentare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Două persoane rănite, într-un accident produs între localitățile Orezu și Rași. FOTO ISU Ialomița

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*