Două incendii produse în județul Ialomița, în ultimele 24 de ore. O persoană a ajuns la spital

Două incendii produse în județul Ialomița, în ultimele 24 de ore. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină marți, 08 martie, pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier petrecut între un autoturism și o autoutilitară, pe DN 2A, în localitatea Balaciu.

Potrivit ISU Ialomița, trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. În urma impactului a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a primit ajutor medical de la echipajul sosit la locul intervenției, ulterior aceasta a refuzat transportul către spital. Au ars compartimentul motor la autoturism și un set de două lămpi și instalația electrică la autoutilitară.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza impactului, sursa probabilă de aprindere fiind scântei mecanice.

Tot marți, 08 martie, pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din comuna Axintele. Trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului.

Au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul construit din astereală din lemn și învelit cu tablă, articole de îmbrăcăminte, mobilier, obiecte și articole de uz casnic din două încăperi.

Echipajul SMURD a acordat la locul incendiului ajutor calificat unei persoane care prezenta stare de inconștiență, după monitorizare fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum defect, deteriorat sau neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*