Două femei din județul Ialomița, agresate de soți, au primit ordine de protecție

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

În ultimele 48 de ore polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie” pe numele a doi bărbați de 49 și 61 de ani, care și-ar fi lovit soțiile.

În primul caz, la data de 25 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani din localitatea Dridu, ar fi fost agresată de soțul său, un bărbat de 49 de ani.

De asemenea, duminică, 26 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au fost sesizați prin apel 112, de o femeie de 53 de ani din comuna Movilița, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de soțul său, un bărbat de 61 de ani, pe fondul consumului de alcool.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că în ambele cazuri se impune emiterea unor ordine de protecție provizorii.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*