Dosar penal pe numele unui bărbat prins în Platonești cu un portbagaj plin cu pește fără documente de proveniență

Călărășean cercetat penal pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au depistat, duminică, pe raza comunei Platonești, în portbagajul unui autovehicul condus de un bărbat de 24 de ani, aproape 200 de kilograme de pește, din specia caras, transportate fără documente legale. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Ialomița, duminică, 10 ianuarie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din orașul Țăndărei, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Călărași.

„În urma controlului efectuat în habitaclul autovehiculului, precum și în portbagaj, a fost găsită o cantitate de pește, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. În urma cântăririi cantității de pește a rezultat o valoare de 195 de kilograme de pește, din specia caras”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*