Concurs la ISJ Ialomița pentru ocuparea unor posturi de conducere la unități de învăţământ din județ

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județ.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, în baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin O.M.E. nr. 4.597/2021, cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județ, sesiunea 2021.

Detalii privind metodologia de concurs, bibliografia, calendarul concursului, perioada de înscriere și lista documentelor necesare înscrierii la concurs pot fi regăsite în documentele afișate la sediul și pe site-ul instituției: www.isjialomita.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*