Doi tineri din Bărcănești, reținuți de polițiștii ialomițeni pentru tâlhărie

Bărbați din Bărcănești, reținuți de polițiști după ce au tâlhărit două persoane. FOTO cu rol ilustrativ, arhiva IPJ Ialomița

Doi tineri, cu vârste de 20 și 22 de ani, din comuna Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni, după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Urziceni au fost sesizați de doi bărbați, din județul Călărași, cu privire la faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie ar fi fost amenințați și loviți de persoane necunoscute, în timp ce se aflau pe raza comunei Bărcănești, fiindu-le sustrasă și suma de 200 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au fost identificate la scurt timp de către polițiști cele două persoane, în vârstă de 20 și 22 de ani, din comuna Bărcănești, bănuite de comiterea faptei. Tinerii în cauză au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

În vederea continuării cercetărilor polițiștii au indisponibilizat și un autoturism utilizat la comiterea faptei, precum și alte bunuri de interes în cauză.

Verificările sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*