Lucrări pentru modernizarea unor străzi din Fetești

Străzile cuprinse în proiect sunt asfaltate. FOTO cu rol ilustrrativ

Administrația Publică Locală din Fetești continuă proiectul „Reabilitare și modernizare străzi municipale” – obiectiv derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL.

În cadrul acestui proiect, etapa aflată în desfășurare este:

  • pe strada Ceahlăului,  de la intersecția cu str. General Alexandru Averescu, a fost așternut stratul de asfalt și au fost realizate trotuare prevăzute cu strat de asfalt;
  • pe strada Tineretului, de la intersecția cu str. General Alexandru Averescu, a fost finalizat terasamentul, a fost așternută piatră în vederea asfaltării străzii, au fost montate borduri, turnate baze pentru trotuare iar în momentul de față este turnat stratul principal de asfalt ;
  • pe strada General Alexandru Averescu, de la intersecția cu strada Tineretului a început pregătirea bordurajului în vederea realizării trotuarelor și reabilitării suprafeței carosabile;

Pentru un impact minim asupra traficului și asupra vieții cetățenilor care locuiesc pe străzile din proiect, lucrările au loc pe segmente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*