Doi răniți, după ce un șofer de 71 de ani s-a răsturnat cu autoturismul pe drumul ce leagă Fetești de Movila

Doi răniți, după ce un șofer de 71 de ani s-a răsturnat cu autoturismul pe DJ 212. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 10.00, pe drumul ce leagă localitățile Fetești de Movila.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Fetești, conducea un autoturism pe DJ 212, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma producerii accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 71 de ani și a unei pasagere de 25 de ani din Fetești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*