Doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea din municipiul Slobozia

Doi răniți după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea din municipiul Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină luni, 21 martie, la un accident rutier petrecut la ieșirea din municipiul Slobozia spre Drajna, în zona Combinat. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii au fost sprijiniți și de două echipaje ale SAJ Ialomița. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Ograda conducea un autoturism pe DN 21, ar fi părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe câmp.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenției. Ulterior, una a refuzat transportul la spital, iar celelalte două au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*