Doi polițiști care au intervenit la un scandal au fost bătuți cu pietre de locuitorii din Căzănești. Trei persoane au fost arestate

Patrule ale poliției în localități. FOTO IPJ Ialomița

Mai multe familii din localitatea Căzănești s-au luat la bătaie în cursul zilei de duminică, iar un vecin a sunat la 112. Când un echipaj de poliție a ajuns la fața locului, a fost întâmpinat cu pietre de către scandalagii.

Un echipaj de poliție de ordine publică a fost direcționat în după amiaza zilei de 10 mai în localitatea Căzănești, acolo unde era un scandal în desfășurare. Oamenii legii nu au fost însă bine primiți de către scandalagii. Trei dintre ei au adresat injurii și au aruncat cu pietre spre cei doi polițiști, reușind să îi rănească pe aceștia. Au fost solicitate întăriri, iar toate echipajele aflate în dispozitiv în zona vizată – poliție, jandarmi și trupele speciale ale IPJ Ialomița, au fost direcționate către Căzănești. Scandalul a fost aplanat, iar aruncătorii de pietre – trei la număr, au fost identificați și reținuți. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au cerut arestarea lor preventivă pentru infracțiunea de ultraj, iar instanța de judecată a emis mandate pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*