Doi copii au ajuns la spital, răniți într-un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule

Carambol rutier cu cinci autovehicule, între localitățile Movilița și Sinești. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a doi copii, de nouă și 10 ani, a avut loc în această seară,  în jurul orei 20.00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, iar în urma coliziunii dintre acestea doi copii, de 9 și 10 ani, pasageri într-unul dintre autovehicule, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Toți cei cinci conducători auto au fost testați pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatele indicând valori negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*