Doi conducători auto fără permis au fost depistați la volan în ultimele 24 de ore de polițiștii din Ialomița

Doi conducători auto fără permis au fost depistați la volan în ultimele 24 de ore de polițiștii ialomițeni.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 08 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier.

Astfel, în jurul orelor 11.30, în cadrul unui filtru rutier au oprit un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bordușani, în timp ce conducea un tractor  fără a avea documentele personale și ale autovehiculului asupra sa.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere adecvat categoriei din care face parte vehiculul.

Pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, au oprit în trafic, o autoutilitară condusă de o tânără, în vârstă de 21 de ani, din județul Constanța.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit faptul că tânăra nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*