Doi bărbați din Slobozia, reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Bărbați din Slobozia, reținuți de polițiști după ce au bătut un tânăr pe o stradă din oraș. FOTO cu rol ilustrativ, arhiva IPJ Ialomița

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de miercuri, 16 iunie, doi bărbați, de 30 și 44 de ani, domiciliați în municipiul Slobozia, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că, în cursul zilei de marți, 15 iunie, ar fi lovit cu pumnii și picioarele un tânăr în vârstă de 18 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Față de cei doi bărbați cu vârste de 30 și 44 de ani, din municipiul Slobozia, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*