Doi bărbați din Fetești, amendați cu 60.000 de lei după ce au fost prinși abandonând deșeuri în spațiu public

Amendați cu 60.000 de lei după ce au fost prinși abandonând deșeuri în spațiu public. FOTO Primăria Fetești

Doi bărbați din Fetești au fost amendați marți, 6 aprilie, cu câte 30.000 de lei fiecare, după ce au fost prinși abandonând deșeuri pe un teren aflat în cartierul Coloniști.

Potrivit Primăriei Fetești, polițiști locali împreună cu reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu Ialomița și ai primăriei au participat marți, 6 aprilie, la o acțiune privind protecția mediului, având ca scop depistarea și sancționarea persoanelor care depozitează deșeurile pe domeniul public.

Ei au surprins doi bărbați din Fetești abandonând deșeuri în zona Fundătura din cartierul Coloniști.

Cele două atelaje hipo din care au fost descărcate deșeurile au fost confiscate, iar bărbații au fost sancționați cu amendă contravențională în valoare totală de 60.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*