Doi bărbați din Făcăieni au fost reținuți de polițiștii ialomițeni pentru comiterea mai multor furturi

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au identificat doi bărbați de 34 de ani, respectiv 55 de ani bănuiți de comiterea  infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul lunii aprilie, mai multe persoane au sesizat polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Stelnica cu privire la faptul că, din locuințele pe care le dețin pe raza comunei Făcăeni le-au fost sustrase mai multe bunuri.

Astfel, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Făcăeni, la locuințele a doi bărbați, bănuiți că în perioada 02 – 24 aprilie, ar fi pătruns în locuințele părților vătămate și ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri care au fost restituite părților vătămate.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, urmând ca în cursul zilei de joi, 4 mai, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*