Bărbat dat dispărut după ce s-a răsturnat cu barca pe brațul Borcea al Dunării

Pompierii efectuează o misiune de căutare pe Dunăre. FOTO arhiva ISU Ialomița

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, luni seară, după ce o barcă în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat cu barca pe brațul Borcea al Dunării, în dreptul localității Făcăieni.

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât, pe brațul Borcea, la km naval 20, pe raza localității Făcăeni, unde se răsturnase o barcă în care se aflau doi bărbați, cu vârste de aproximativ 38, respectiv 50 de ani.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.

„Unul dintre bărbați a fost salvat și scos la mal de o barcă de pescari, iar celălalt este posibil înecat. S-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, bărbatului salvat, cu vârsta de aproximativ 38 de ani. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Persoana posibil înecată, bărbat de aproximativ 50 de ani, nu a fost găsită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Salvatorii ialomițeni au reluat căutările bărbatului dat dispărut în apele Dunării | Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*