Percheziții pe raza județului Ialomița, într-un dosar de trafic de minori și proxenetism

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița
Percheziții pe raza județului Ialomița, într-un dosar de trafic de minori și proxenetism. Foto cu rol ilustrativ

Procurori i Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat miercuri, 7 iulie, trei percheziții domiciliare, pe raza județului Ialomița, la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie 2021 și până în prezent, suspecții au racolat mai multe persoane vătămate minore și majore pe care le-au determinat la practicarea prostituției, pe raza județelor Prahova și Constanța, însușindu-și în totalitate veniturile obținute din această activitate.

La sediul DIICOT Ploiești au fost conduse, în vederea audierii, un număr de șapte persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Ialomița și al jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*