Percheziții pe raza județului Ialomița, într-un dosar de trafic de minori și proxenetism

Zeci de percheziții domiciliare, în Urziceni și Bărbulești. Foto cu rol ilustrativ

Procurori i Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat miercuri, 7 iulie, trei percheziții domiciliare, pe raza județului Ialomița, la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie 2021 și până în prezent, suspecții au racolat mai multe persoane vătămate minore și majore pe care le-au determinat la practicarea prostituției, pe raza județelor Prahova și Constanța, însușindu-și în totalitate veniturile obținute din această activitate.

La sediul DIICOT Ploiești au fost conduse, în vederea audierii, un număr de șapte persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Ialomița și al jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*