Din cauza unei avarii, locuitorii localității ialomițene Fierbinții de Jos au rămas fără apă potabilă la robinete

RAJA SA a anunțat că luni, 12 aprilie, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Calea București din orașul Fierbinți – Târg, județul Ialomița.

Potrivit reprezentanților societății, pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție au sistat furnizarea apei potabile în intervalul orar 11.30 – 16.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Calea București precum și cei din localitatea Fierbinții de Jos.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*