Desfășurare de forțe pentru găsirea a trei copii și mamei acestora, dispăruți de la domiciliu

Misiune contracronometru a forțelor de ordine ialomițene noaptea trecută, în localitatea Munteni Buzău, pentru găsirea unei femei dispărută de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori. Aceștia au fost găsiți după câteva ore de căutări, în afara oricărui pericol.

Potrivit IPJ Ialomița, alarma s-a dat noaptea trecută, în jurul orei 23.30, când pe numărul unic de urgență 112 a fost semnalată dispariția unei femei în vârstă de 28 de ani, care ar fi plecat de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori, cu vârste cuprinse între unul și nouă ani. Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și pompieri, care au efectuat verificări atât în localitatea Munteni Buzău cât și în împrejurimi.

„Acțiunile de căutare s-au desfășurat cu ajutorul unui câine de urmă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, care i-a condus pe polițiști în curtea unui imobil din localitate, unde a fost identificată atât femeia cât și cei trei copii ai acesteia. Din primele verificări a reieșit faptul că cele patru persoane nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Atât copiii cât și mama acestora au fost preluați de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate.

În acest moment, polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*