Descinderi ale polițiștilor din Slobozia pentru prinderea unui suspect de comiterea unei tâlhării

Mascații au descins în locațiile vizate. FOTO ILnews.ro

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

După ce l-au mai căutat odată mascații, un individ bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, printre care și tâlhărirea unei femei a ajuns în arestul poliției în urma unor descinderi.

În dimineața de 9 ianuarie, polițiștii de ordine publică și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de aducere cu pătrundere în locuință, pe raza municipiului Slobozia

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 24 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 3 noiembrie 2019, în timp ce o femeie de 48 de ani se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia, cel în cauză, prin folosirea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care avea suma de 2000 de lei și documente personale.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*