De astăzi se ridică integral restricțiile de circulație pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2

Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2. FOTO: DRDP Constanța

Restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, vor fi ridicate de miercuri, 08 iunie, începând cu ora 14.00, circulația urmând să se desfășoare pe ambele căi de rulare.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), lucrările de reabilitare vor continua cu o nouă etapă în toamnă, după încheierea sezonului estival.

Informaţii suplimentare privind starea rețelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*